Zakenreis met een privé jet

Bent u ondernemer en heeft u een internationaal klantenbestand en/of wilt u uw klantenbestand uitbreiden? Dan is het een goed idee om zo nu en dan een klantbezoek af te leggen. Wanneer u internationale deals sluit wilt u op tijd, in alle comfort en met de mogelijkheid om tijdens uw reis werk te verrichten op uw eindbestemming aankomen. Zeker wanneer u in de ochtend een meeting in Luxemburg heeft en in de namiddag in een Italiaanse stad wordt verwacht. Tegen dit strakke tijdschema kan uw chauffeur niet tegenop rijden. Vandaar dat wij u graag de mogelijkheid tot een zakenreis met een privé jet aanbieden. Hieronder leest u meer over wat DutchAviationPartner.nl voor u kan betekenen.

Wat zijn de voordelen van een zakenreis met een privé jet?

zakenreis prive jet

Wanneer u overweegt om een zakenreis met een privé jet te boeken, wilt u vast en zeker weten wat de voordelen voor u zijn. Het huren van een privé jet opent deuren over de hele wereld. De belangrijkste voordelen zijn het besparen van tijd, de flexibiliteit die een privé vliegtuig u biedt en de vrijheid die u ervaart. Een zakenreis met een privé jet betekent dat u zelf bepaald hoe laat en waar u precies naartoe vliegt. U bent niet aangewezen op vaste vliegtijden en het lange wachten in de lounge. U bent vrij in het kiezen van uw eigen bestemming. Zo kiest u altijd voor een luchthaven die zich het dichtstbij uw meeting bevindt. Hierdoor hoeft u niet lang in de auto te zitten en komt u relaxt op uw eindbestemming aan.

Veiligheid en efficiëntie staat altijd voorop

Wilt u een zakenreis met een privé jet maken? Dan staat uw veiligheid altijd voorop. Bij Dutchaviationpartner.nl zorgen wij ervoor dat uw privé vliegtuig door een zeer professionele en ervaren crew wordt bemand. Onze piloten zijn ervoor opgeleid om u veilig en vooral snel naar uw eindbestemming te vliegen. Het toestel waarmee u vliegt wordt na iedere vlucht intensief gecheckt. Bovendien worden de toestellen waaruit u kunt kiezen goed onderhouden en zijn deze perfect uitgerust om u optimaal comfort te bieden. U kunt ervoor kiezen om catering aan boord te krijgen.

De privé jet staat gereed wanneer u op het vliegveld aankomt en u kunt vrijwel direct vertrekken. U reist altijd wanneer u wilt en u heeft een ruime keuze uit bestemmingen die zich dichtbij uw meeting, conferentie of kantoorvestiging bevinden.

Zakenreis met een privé jet? U kunt ook in groepen reizen

Wanneer u een zakenreis met een privé jet wilt maken, kunt u ervoor kiezen of u alleen of in een groep wilt reizen. Stel dat u met een aantal collega’s een vergadering in het buitenland dient bij te wonen, dan is een zakenreis met een privé jet zeker mogelijk. Er zijn verschillende jets die meerdere personen aan boord kunnen nemen. Alle toestellen zijn voorzien van het beste comfort en bieden u en uw collega’s de mogelijkheid om tijdens de vlucht te kunnen werken. Tijdens een zakelijke vlucht met uw collega’s hebben jullie de mogelijkheid om van de cateringdienst gebruik te maken. De crew staat altijd tot een ieders beschikking en zorgt ervoor dat uw groep tijdens de vlucht niets tekort komt.

Huur uw eigen privé jet via Dutchaviationpartner.nl

Wij bieden u de mogelijkheid om een zakenreis met een privé jet bij ons te boeken. Het huren van een privévliegtuig kost u weinig moeite en tijd. Via de vergelijkingstool op onze website kiest u uit ruim 10.000 privé jet aanbieders. Daarnaast kunt u direct uit 40.000 verschillende locaties en vliegvelden over de hele wereld kiezen. U geeft het aantal personen waaruit uw reisgezelschap bestaat bij ons aan en daarna ontvangt een offerte op maat. U kunt zowel uit enkele- als uit retourvluchten kiezen. Onze medewerkers nemen contact met u op wanneer zij een geschikt toestel en een crew voor u klaar hebben staan.