Voigt Travel

Wil je er met een privévliegtuig op uit om zo te genieten van comfort en luxe? Weet dan dat je terecht kunt bij tal van verschillende aanbieders. Hier op Dutch Aviation Partner kun je verschillende offertes aanvragen om zo de voor jou beste aanbieder te kiezen. Op deze pagina stellen we een van de beste aanbieders voor in de vorm van Voigt Travel. Vergelijk Voigt Travel met andere aanbieders en kus die aanbieder die bij jou past!

✅ Reis in luxe en comfort ✅ Alles voor u geregeld ✅ Beste tarieven

Uw privé vluchten geregeld met persoonlijke service, tarieven vanaf € 4000,- per vlucht
Ontvang een vrijblijvende offerte op maat (meestal binnen 4 uur!):

  Over Voigt Travel

  Voigt Travel

  Voigt Travel staat synoniem voor exclusieve reizen per privéjet. Er is altijd sprake van luxe en een zekere mate van exclusiviteit. Door te kiezen voor Voigt Travel kies je voor de ultieme manier van ontspannen. Via Voigt Travel kun je naar tal van verschillende accommodaties en ben je onderweg altijd van alle gemakken voorzien. Voigt Travel beschikt over verschillende privévliegtuigen waaronder een Cessna en een Beechcraft. Houd je van luxe en service? Dan is Voigt Travel wellicht de meest geschikte aanbieder.

  Vraag altijd verschillende offertes aan

  Bij het kiezen van een aanbieder van privévliegtuigen, of het nou gaat om huur of koop, ga je natuurlijk nooit over één nacht ijs. Het is altijd verstandig om de verschillende aanbieders eerst goed met elkaar te vergelijken. Dat kan door via Dutch Aviation Partner  eerst altijd verschillende offertes aan te vragen. Leg de offertes vervolgens naast elkaar en kies voor die aanbieder die kan voldoen aan jouw specifieke wensen.

  Waarom kies je voor het huren van een private plane?

  Een van de grootste voordelen van het huren van een privé vliegtuig is de tijdsbesparing. Je vermijdt lange wachtrijen op luchthavens en kunt direct naar jouw vliegtuig gaan. Dit minimaliseert wachttijden en vermindert de totale reistijd aanzienlijk. Privé vliegtuigen bieden ongeëvenaarde flexibiliteit in termen van vluchtschema’s. Je kunt vertrek- en aankomsttijden aanpassen aan jouw behoeften, wat vooral handig is voor last-minute reizen of wijzigingen in jouw plannen. In een privé vliegtuig geniet je van luxe comfort en totale privacy. Je kunt ontspannen, werken of tijd doorbrengen met jouw reisgenoten zonder de drukte en afleidingen van commerciële luchtvaartmaatschappijen. Met een privé vliegtuig kun je gemakkelijker afgelegen bestemmingen bereiken die mogelijk niet rechtstreeks bereikbaar zijn met commerciële luchtvaartmaatschappijen. Dit opent de deur naar meer reismogelijkheden. Persoonlijke service: privé vliegtuigverhuur gaat vaak gepaard met eersteklas service. Jouw bemanning is er om aan jouw wensen te voldoen, of het nu gaat om catering, speciale verzoeken of andere behoeften.

  Reviews en ervaringen Voigt Travel

  Voigt Travel

  Een ding is duidelijk. Zoek je een reis naar een exclusieve bestemming, dan kun je, getuige de reviews en ervaringen, prima uit de voeten met Voigt Travel. De luxe en de service onderweg worden akom geroemd en klanten vinden het fijn dat er wat betreft de vloot ook echt wat te kiezen is. Nadelen? Die zien we amper terug in de online reviews. Of het moet de prijs zijn. Maar: voor exclusiviteit betaal je soms gewoon wat meer.

  Waarom huren via Dutch Aviation Partner?

  Al het aanbod wereldwijd

  • Huur privé jets wereldwijd
  • Keuze uit meer dan 40.000 vliegvelden

  Kosten efficiënt

  • Vergelijk prijzen en Bespaar
  • Online inzicht in prijzen

  Persoonlijke service

  • Altijd hulp bij boeken
  • Gegarandeerd excellente service