Vliegles

Proefles vliegen

Je wilt piloot worden. Denk je. Maar je twijfelt, want een vliegopleiding is een hele investering. En wat als je het nou niks vindt? Bij Dutch Aviation Partners begrijpen we dat leren vliegen een hele stap is.

Daarom kun je bij ons een proefles volgen. Gewoon om eens te ervaren hoe het voelt om in zo’n cockpit te zitten en zelf een rondje te vliegen. Tijdens de proefles vliegen krijg je alle basisprincipes uitgelegd door de instructeur. Eenmaal in de lucht mag je natuurlijk zelf ook een paar handelingen uitvoeren. Zo krijg je eigenlijk gewoon je eerste vliegles, terwijl je nog nergens aan vastzit. Maak een mooie rondvlucht boven je woonplaats of bekijk de Nederlandse kustlijn vanuit de lucht en ervaar hoe prachtig vliegen is. In het lesvliegtuig is overigens ook plek voor 1 of 2 passagiers. Neem dus gerust een vriend(in) of familielid mee, dat maakt zo’n eerste vliegles extra bijzonder.

Goed om te weten

Ben je na afloop van de proefles laaiend enthousiast en besluit je voor een PPL- of ATPL-brevet te gaan, dan telt de proefles ook nog eens mee voor het aantal verplichte vlieguren van de opleiding.

Vliegende Start

Ben je al wat verder in je besluit om een vliegopleiding te volgen, dan is ons Vliegende Start-pakket interessant voor jou. Je krijgt dan 3 proeflessen vliegen van 1 uur. Deze staan gelijk aan de eerste drie lessen van de PPL-opleiding. Zo kun je wat uitgebreider kennismaken met Dutch Aviation Partners, het vliegtuig en de opleiding. Ook hierbij zit je nergens aan vast, en ook deze uren tellen mee mocht je naderhand besluiten om daadwerkelijk een PPL- of ATPL-opleiding te gaan volgen. Een prima manier om definitief de knoop door te hakken!

Geinteresseerd? Neem snel contact met ons op!

Wie weet staat je eerste vliegles al snel op de kalender.

Waarom Dutch Aviation Partner?

Hoge trainingsstandaard

  • Top kwaliteit lestoestellen
  • Gevestigd op IFR vliegvelden

De laagste prijzen

  • Slim besparen op de kosten
  • Vliegles in Nederland & België

Flexibel

  • Op elk moment starten
  • Opleiding modulair te volgen