Tennisser zet privéjet in als vluchtmiddel na positieve coronatest

Privéjet als vluchtmiddel

Privéjet als vluchtmiddel

Opvallend; tennisser zet privéjet in als vluchtmiddel. Je kunt een privéjet huren voor verschillende doeleinden. Tennisser Sam Querrey benutte het  vliegtuig onlangs als vluchtmiddel, iets dat hem door de Wereldwijde tennisbond, het ATP, niet in dank afgenomen wordt. De voormalige nummer 11 van de wereld wacht mogelijk een fikse schorsing omdat hij zich niet aan de protocollen heeft gehouden.

Querrey in geen velden of wegen te bekennen, tennisser zet privéjet in als vluchtmiddel

Wat er gebeurde? Querrey werd voor zijn wedstrijd in Sint Petersburg getest en bleek corona onder de leden te hebben. Na zijn positieve test liet hij vervolgens geen artsen toe op zijn hotelkamer. Daar bevonden zich ook zijn vrouw en kind.  Volgens het protocol zou Querrey naar een appartement  gebracht moeten worden om zo de kans om andere spelers te besmetten te reduceren. Toen die overplaatsing echter plaats moest vinden, bleken Querrey en zijn vrouw en kind in geen velden of wegen te vinden.

Hij vertrok met een privéjet samen met vrouw en kind

Media wisten echter beslag te leggen op videobeelden van het hotel. Daarop was te zien dat Querrey c.s. in alle vroegte het hotel verliet. Vervolgens zou hij Sint Petersburg hebben verlaten met een privéjet. Het kan de tennisser duur komen te staan. Het ATP zal zich binnenkort over de zaak uitspreken.