Privé vliegtuig naar New York

Wilt u graag een privé vliegtuig naar New York boeken? Dan bent u bij Dutchaviationpartner.nl aan het juiste adres. New York is een geweldige stad die u zowel zakelijk als persoonlijk genoeg te bieden heeft. Wist u dat u geen tussenstop maakt wanneer u voor een privé jet kiest? U vliegt in één keer door naar uw reisbestemming wat u kostbare tijd scheelt. Voor welke gelegenheden kunt u een privé vliegtuig naar New York huren? Op deze pagina leest u waarom en hoe u een privé vliegtuig naar New York kunt boeken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor privé jet naar New York:

✅ Reis in alle luxe en comfort ✅ Wereldwijd ✅ Onverslaanbare tarieven

Ervaar de luxe en het comfort van privévluchten, met tarieven vanaf € 5000,- per vlucht
Ontvang een vrijblijvende offerte op maat (meestal binnen 4 uur!):

  Voor welke gelegenheid zoekt u een privé vliegtuig naar New York?

  Er zijn meerdere redenen waarom u een privé vliegtuig naar New York kunt boeken. Allereerst kunt u voor een privé jet kiezen wanneer u zakelijk reist. Stel dat u een (potentiële) klant in New York wilt opzoeken, dan reist u toch het liefst in stijl en luxe? Met een privé jet komt u volledig uitgerust op uw eindbestemming aan. Aan boord heeft u de vrijheid om nog wat werk te verrichten, uw rust te pakken of bijvoorbeeld om een boek te lezen. U zou er ook voor kunnen kiezen om klanten of contacten vanuit New York naar uw kantoor in te laten vliegen. Wanneer zij met een privé jet naar u toe reizen, maakt dit zeker indruk.

  De andere gelegenheid wanneer een privé vliegtuig naar New York een uitkomst voor u kan zijn, is wanneer u op vakantie gaat. Wie wil er tijdens een vakantie nou niet direct na vertrek al in de watten worden gelegd? Aan boord heeft u uw eigen ervaren crew tot uw beschikking. Zij zorgen dat het u vanaf het eerste moment aan niets ontbreekt. U kunt gerust met kinderen, familie of vrienden vliegen, want u bepaalt het aantal medepassagiers.

  Wat zijn de voordelen van het huren van een privé jet?

  Wanneer u een privé vliegtuig naar New York huurt, geniet u zeer zeker van een comfortabele reis. Wist u dat u vanaf allerlei verschillende Nederlandse vliegvelden kunt vertrekken wanneer u met een privé jet vliegt? U ervaart dus meer keuzevrijheid wanneer u privé vliegt. Daarnaast wordt u te allen tijde als een VIP gast behandelt. Dit begint al wanneer u door een chauffeur naar het vliegveld wordt gereden. Eenmaal op de luchthaven aangekomen geniet u van een hapje en/of drankje voor u vertrekt.

  Reizen met een privé jet betekent dat u géén uren van tevoren op het vliegveld aanwezig hoeft te zijn. U vertrekt vaak vanaf de VIP-terminal. Hierdoor hoeft u ook niet in de rij voor de douane of de bagage drop-off te staan.

  Boek uw privé vliegtuig naar New York via Dutchaviationpartner.nl

  Via onze speciaal ontwikkelde planner boekt u eenvoudig uw privé vliegtuig naar New York. Wij geven u de mogelijkheid om uw privé vlucht geheel naar uw persoonlijke wens samen te stellen. Als eerste geeft u aan op welke datum en welk tijdstip u over een privé vliegtuig wenst te beschikken. Daarna geeft u een vliegveld op waar vandaan u wenst te vertrekken. U kunt uit meer dan 40.000 verschillende wereldwijde bestemmingen kiezen. Hierna geeft u in de planner aan uit hoeveel personen uw reisgezelschap bestaat. U kunt aangeven of u een roker bent en of u met of zonder huisdieren vliegt.

  Als laatste kunt u aangeven met welk type toestel u het liefst vliegt. Voor kleinere groepen reizigers zijn andere toestellen geschikt dan wanneer u met een grote groep medepassagiers wilt vliegen. Wanneer u de planner heeft ingevuld gaan onze medewerkers aan de slag om de beste en meest voordelige optie voor u te vinden. Er wordt persoonlijk contact met u opgenomen om de vrijblijvende en op maat gemaakte offerte door te nemen.

  Waarom huren via Dutch Aviation Partner?

  Al het aanbod wereldwijd

  • Huur privé jets wereldwijd
  • Keuze uit meer dan 40.000 vliegvelden

  Kosten efficiënt

  • Vergelijk prijzen en Bespaar
  • Online inzicht in prijzen

  Persoonlijke service

  • Altijd hulp bij boeken
  • Gegarandeerd excellente service