Privé vliegtuig huren

Vrijblijvend offerte voor privé vliegtuig huren:

✅ Reis in luxe en comfort ✅ Alles voor u geregeld ✅ Beste tarieven

Uw privé vluchten geregeld met persoonlijke service, tarieven vanaf € 4000,- per vlucht
Ontvang een vrijblijvende offerte op maat (meestal binnen 4 uur!):

  De voordelen van het huren van een privé vliegtuig

  Een privé vliegtuig is een perfecte oplossing voor mensen die veel zakelijke vluchten maken of een privé vlucht willen voor vakantie. Even naar een meeting in Londen, een conferentie bijwonen in Rome of op vakantie naar Ibiza. Met een lijnvlucht betaalt u daarvoor meestal een fiks bedrag, vooral als u last-minute vertrekt en dan ook nog businessclass wilt reizen.

  Hoe werkt de prijsberekening voor het huren van een privé vliegtuig?

  Met behulp van de calculator op deze pagina krijgt u een indicatie van de kosten voor het huren van een privé vliegtuig. Voer uw reisgegevens in en het systeem maakt een inschatting van het bedrag dat u kwijt bent. Het uiteindelijke kostenplaatje hangt af van een aantal factoren, zoals het gewenste vliegtuig, eventuele overnachtingen en het vliegveld van vertrek. Goed om te weten: de calculator geeft (nog) niet alle mogelijkheden aan. Zo kunt u bijvoorbeeld een vliegreis met meerdere bestemmingen boeken. Handig als u onderweg een collega wilt oppikken of als u naar meerdere meetings moet.

  Voor een exacte prijsopgave kunt u vanuit de calculator een offerte aanvragen. Wij maken dan een voorstel op maat waarbij we rekening houden met al uw wensen. Uiteraard is deze offerte geheel vrijblijvend. Heeft u andere vragen of wilt u meer weten over het huren van een zakenvliegtuig of privéjet, bel of mail ons gerust.

  Flexibel reizen, wereldwijd

  Het grote voordeel van een privévliegtuig: u kunt reizen wanneer u wilt en heeft de keuze uit veel meer bestemmingen. Reguliere luchtvaartmaatschappijen vliegen op een aantal standaard vliegvelden. Vaak moet u dan nog vele kilometers doorreizen per huurauto of taxi, of u moet overstappen op een andere vlucht. Uw eigen zakenvliegtuig kan ook op kleinere vliegvelden landen, waardoor u altijd in de buurt van uw eindbestemming van boord gaat. Dat scheelt enorm veel tijd en geld. Nog een voordeel: uw eigen zakenvliegtuig vertrekt wanneer het u uitkomt. Wilt u ’s ochtends vroeg vliegen of liever na de vergadering van half drie? Geen probleem. U hoeft ook niet uren van te voren aanwezig te zijn of lang op uw bagage te wachten. Per saldo bent u dus veel minder tijd aan reizen kwijt. Een pluspunt dat uw gezin en uw baas ook zullen waarderen!

  Comfortabel reizen in alle luxe tijdens een privé vlucht

  Een groot pluspunt als het gaat om een privévliegtuig huren, is het comfort. In uw eigen privéjet heeft u geen last van andere passagiers. U kunt dus ongestoord werken, lezen of slapen, en komt uitgerust en goed voorbereid aan op de plaats van bestemming. Wat een luxe! Aan boord wordt u goed verzorgd: u kunt van te voren aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot de catering. Daarbij is alles mogelijk. Van champagne en kaviaar tot een uitgebreide warme maaltijd of gewoon een broodje kaas. Met een privéjet reist u bovendien onopgemerkt en in stijl. U ontloopt de massa, hoeft nergens in de rij te staan en kunt net zoveel koffers meenemen als u wilt. Het toestel is voorzien van comfortabele, ruime stoelen en een brandschoon toilet. Dat is op een lijnvlucht wel anders!

  Veilig reizen

  Uw privéjet of zakenvliegtuig wordt bemand door een zeer professionele crew. Onze ervaren piloten zorgen ervoor dat u veilig en zonder oponthoud op de plaats van bestemming arriveert. Ook wat betreft de security zit u goed. In een privévliegtuig hoeft u zich geen zorgen meer te maken over wie uw medepassagiers zijn. Uiteraard vliegen we met de beste toestellen. Uw privévliegtuig is uitstekend onderhouden en wordt voor en na iedere vlucht zeer intensief gecheckt. Veiligheid voor alles!

  Voordelig reizen met een privé vliegtuig

  Juist omdat u op ieder gewenst moment en naar bijna iedere bestemming kunt vliegen, spaart u tijd en dus kosten uit. Extra hotelovernachtingen of binnenlandse vluchten, die met lijnvluchten vaak onvermijdelijk zijn, kunt u overslaan. In een privévliegtuig is bovendien plaats voor meerdere passagiers, die daarvoor niets extra’s betalen. Reist u met een groepje collega’s (of familieleden of vrienden) dan wordt de vlucht per persoon dus ook nog eens voordeliger.

  Waarom huren via Dutch Aviation Partner?

  Al het aanbod wereldwijd

  • Huur privé jets wereldwijd
  • Keuze uit meer dan 40.000 vliegvelden

  Kosten efficiënt

  • Vergelijk prijzen en Bespaar
  • Online inzicht in prijzen

  Persoonlijke service

  • Altijd hulp bij boeken
  • Gegarandeerd excellente service