Privé vliegtuig Brussel

Heeft u een privé jet voor zakelijk of persoonlijk gebruik nodig en bent u woonachtig in België? Dan kunt u eenvoudig en snel een privé vliegtuig vanaf Brussel Zaventem of Charleroi huren. Wanneer u voor zaken of een vakantie naar Brussel bent afgereisd, kunt u er ook voor kiezen om vanaf één van Brussels luchthavens weer terug naar huis of een volgende bestemming te vliegen. Een privé vlucht zorgt ervoor dat u altijd op tijd en met het beste comfort reist. Op deze pagina leest u alles over hoe u een privé vliegtuig vanaf Brussel kunt huren.

Vrijblijvend offerte voor vliegen met privé jet vanaf Brussel:

✅ Reis in luxe en comfort ✅ Alles voor u geregeld ✅ Beste tarieven

Uw privé vluchten geregeld met persoonlijke service, tarieven vanaf € 4000,- per vlucht
Ontvang een vrijblijvende offerte op maat (meestal binnen 4 uur!):

  Wat zijn de voordelen van een privé vliegtuig vanaf Brussel International?

  Wanneer u ervoor kiest om een privé vliegtuig vanaf Brussel te huren, kunt u uit twee vliegvelden kiezen. Brussel Zaventem, ook wel Brussel International genoemd, is de grootste van de twee. Een privé vliegtuig van of naar Brussel Zaventem heeft het voordeel dat er op deze luchthaven een privé jet terminal en VIP lounge aanwezig is. U geniet dus al van de luxe en het comfort voordat u aan boord stapt. Doordat u met een privé jet vanaf een andere terminal vliegt, worden lange rijen vermeden. U hoeft ook niet uren van tevoren op de luchthaven aanwezig te zijn. Dit scheelt u tijd.

  Daarnaast kunt u een zakelijke of persoonlijke reis met een privé jet volledig naar wens samenstellen. U bepaalt op welke datum en welk tijdstip u vliegt. Wist u dat u uit 40.000 bestemmingen wereldwijd kunt kiezen als u met een privé vliegtuig reist? Meestal vliegt u ook direct naar uw eindbestemming toe. Wilt u wel of geen catering aan boord? De ervaren crew waarmee u vliegt zorgt ervoor dat het u tijdens uw reis aan niets ontbreekt.

  Kies uit verschillende soorten privé jets

  Wanneer u graag een privé vliegtuig van of naar Brussel huurt, kunt u uit verschillende typen toestellen kiezen. Gaat het om een korte vlucht en dient u een niet al te lange afstand af te leggen? Dan kunt u voor een propeller-aangedreven vliegtuig kiezen. Dit type toestel is vooral geschikt voor binnenlandse vluchten of vluchten van een paar uur. Houd er wel rekening mee dat uw reisgezelschap voor dit type vliegtuig niet al te groot kan zijn. Wanneer u liever in stijl en met voldoende comfort reist, kunt u voor een luxe privé jet kiezen.

  Als u met een groot reisgezelschap wilt vliegen, kunt u het beste voor een privé airliner kiezen. Dit is het grootste type privé vliegtuig vanaf Brussel Zaventem wat u kunt kiezen. Er kunnen maar liefst 180 mensen aan boord van dit toestel. Dit maakt het voor u mogelijk om met een groot gezelschap te reizen.

  Boek eenvoudig uw privé vliegtuig vanaf Brussel

  Denkt u erover na om een privé vliegtuig vanaf Brussel te huren? Plan uw reis dan via Dutchaviationpartner.nl. Wij hebben jarenlange ervaring met het samenstellen van privé vliegreizen. Onze speciaal ontwikkelde planner helpt u om uw privé jet eenvoudig en snel te boeken. Geef in de planner aan waar vandaan u wenst te vertrekken en wat uw eindbestemming zal zijn. Voor uw zakelijke of persoonlijke reis kunt u uit 40.000 wereldwijde luchthavens kiezen. Daarnaast geeft u aan op welke datum en op welk tijdstip u het privé vliegtuig ter beschikking wilt hebben.

  Als laatste vult u in uit hoeveel personen uw reisgezelschap bestaat. Onze medewerkers gaan direct aan de slag om de beste en meest voordelige optie voor u uit te zoeken. Uw persoonlijke wens staat centraal. Wanneer er een perfecte optie voor u gevonden is neemt een medewerker contact met u op. Wij bieden u vrijblijvende offertes op maat aan.

  Waarom huren via Dutch Aviation Partner?

  Al het aanbod wereldwijd

  • Huur privé jets wereldwijd
  • Keuze uit meer dan 40.000 vliegvelden

  Kosten efficiënt

  • Vergelijk prijzen en Bespaar
  • Online inzicht in prijzen

  Persoonlijke service

  • Altijd hulp bij boeken
  • Gegarandeerd excellente service