Privé jet huren

Een privé jet huren? Via Dutch Aviation Partner huurt u eenvoudig een privé jet voor de beste prijs. Bij ons vergelijkt u meer dan 10.000 vliegtuig aanbieders op 40.000 locaties wereldwijd. Of u nu voor zakelijke of privé doeleinden reist, het vliegen met een privé vliegtuig brengt vele voordelen met zich mee. Zo kunt u gaan en staan waar u wilt én geniet u van ultieme luxe en comfort.

Flexibel reizen met een privé jet

Reist u met een privé jet? Dan ervaart u complete vrijheid. U kunt reizen wanneer u maar wilt, naar een bestemming naar keuze. Het is zelfs mogelijk om meerdere vluchten op één dag maken. Een privé jet is daarom de perfecte oplossing wanneer u veel zakelijke vluchten maakt. U reist gemakkelijk en snel van meeting naar meeting. Of natuurlijk voor privé doeleinden.

Reizen doet u op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Of u nu ‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds vertrekt, het is aan u. Wanneer u reist met een privé jet hoeft u bovendien geen rekening te houden met wachttijden en het in- en uitchecken van uw bagage. Dit bespaart een hoop tijd.

Bespaar tijd en geld

Reguliere luchtvaartmaatschappijen vliegen op een aantal standaard vliegvelden. Met uw eigen (zaken)vliegtuig heeft u de optie te landen op kleinere vliegvelden. Zo landt u altijd in de buurt van uw eindbestemming. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld, omdat u geen kosten kwijt bent aan het huren van een taxi of het boeken van een binnenlandse vlucht of hotelovernachting.

Luxe en comfortabel reizen

Met een privé vliegtuig reist u flexibel én uiterst comfortabel. Aangezien u geen last heeft van andere passagiers, kunt u ongestoord en in alle rust werken, lezen of slapen. Zo komt u uitgerust en voorbereid aan op iedere bestemming!

Tijdens uw vlucht wordt u optimaal verzorgd. Zo kunt u uw wensen aangeven met betrekking tot de catering. Van een simpele lunch tot een uitgebreide warme maaltijd: u bepaalt de kost! Bovendien is het toestel voorzien van ruime, comfortabele stoelen en schoon facilitair.

Veiligheid gegarandeerd

Uw privé jet wordt bemand door een zeer ervaren en professionele crew. Onze piloten brengen u veilig en snel op de plaats van bestemming. U vliegt te allen tijde met een perfect uitgerust toestel, dat uitstekend wordt onderhouden en uiteraard voor én na iedere vlucht intensief wordt gecheckt.

Bereken uw kosten voor het huren van een privé jet

Met behulp van de calculator, die u vindt op deze pagina, kunt u gemakkelijk een prijsberekening maken. Zo krijgt u een indicatie van de kosten voor het huren van een privé jet. Het maken van een prijsberekening doet u gemakkelijk. Voer allereerst u reisgegevens in. Dan maakt het systeem een inschatting van het bedrag dat u kwijt zult zijn. De uiteindelijke kosten hangen af van enkele factoren. U kunt namelijk kiezen uit verschillende vliegtuigen, een keuze maken tot overnachting en het vliegveld van vertrek bepalen. Ook kunt u een vliegreis met meerdere bestemmingen boeken.

De calculator geeft echter niet alle mogelijkheden weer. Hebt u behoefte aan een exacte prijsopgave? Dan kunt u vanuit de calculator een offerte aanvragen. Doet u dit? Dan stellen wij een voorstel op maat op, waarbij we natuurlijk rekening houden met al uw wensen. Het opvragen van een offerte is uiteraard geheel vrijblijvend.

Direct een privé jet huren?

Hebt u interesse in het huren van een privé jet? Maak dan nu een prijsberekening met behulp van onze calculator of vraag direct een offerte aan. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie over het huren van een vliegtuig, neem dan gerust contact met ons! Dit kan via mail of telefonisch.

Prive jet huren

privé jet huren