Private plane huren: vergelijk en boek eenvoudig

Een private plane huren? Bij Dutch Aviation Partner ondersteunen wij u met het vinden van uw ideale privévliegtuig. Wij helpen u graag met het vergelijken van 10.000 vliegtuig aanbieders op 40.000 locaties wereldwijd. Zo huurt u eenvoudig en tegen de beste prijs een privévliegtuig. Vlieg naar verschillende bestemmingen en geniet tijdens uw vluchten van ultieme comfort en luxe. U kunt een private plane huren voor zakelijke, maar ook voor privé doeleinden. Met een privévliegtuig reist u alleen, of in een klein gezelschap, in de beste omstandigheden naar de plaats van bestemming.

Private plane rent

Geen parkeerproblemen met een private plane

De voordelen van een private plane

Reizen met een private plane neemt eindeloze voordelen met zich mee. Zo reist u flexibel, comfortabel én in stijl naar een locatie naar keuze. U geniet van ultiem reiscomfort en spaart een hoop tijd en kosten uit. Met een privévliegtuig vliegt u van de ene wereldstad naar de andere, op ieder moment van de dag. U bent niet meer afhankelijke van vliegtijden en vertrekt op een tijdstip naar wens. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat: u reist op de tijd die u het best uitkomt.

Bij het reizen met een private plane kunt u zoveel bagage met u meenemen als dat u wilt. Bovendien hoeft u niet uren van tevoren aanwezig te zijn op een vliegveld of in lange rijen te wachten om uw bagage in- en uit te checken. Ook hoeft u niet over te stappen op een andere vlucht, of een voertuig te huren om aan te komen op uw gewenste bestemming. In tegenstelling tot vliegtuigen van reguliere luchtvaartmaatschappijen kunt u met een private plane landen op de wat kleinere vliegvelden. Zo arriveert u dichtbij de uiteindelijke bestemming.

Geniet van het comfort van een privé jet

Tijdens uw reis wordt u optimaal verzorgd en geniet u van luxe en comfort. Aangezien u geen rekening hoeft te houden met medepassagiers heeft u ultieme privacy. U kunt in alle rust werkzaamheden uitvoeren of wat slaap inhalen. Om het eten hoeft u zich ook geen zorgen te maken, voor catering wordt gezorgd. Van tevoren kunt u uw dieetwensen doorgeven. Zo wordt bij het bereiden van iedere maaltijd rekening gehouden met uw wensen en geniet u van gezonde maaltijden van hoge kwaliteit.

Met een private plane reist u comfortabel én veilig naar uw gewenste locatie. Onze privévliegtuigen worden bemand door professioneel en ervaren personeel. Onze piloten doen hun uiterste best om u zo snel en veilig mogelijk naar uw bestemming te brengen. Wij vliegen enkel met de beste toestellen. U private jet wordt optimaal onderhouden. Om de veiligheid van uw vlucht te garanderen, wordt het toestel voor én na ieder vertrek intensief gecheckt.

Berekenen de tarieven en vergelijk

Benieuwd wat de tarieven zijn voor het huren van een private plane? Met behulp van de calculator krijgt u eenvoudig een indicatie van de kosten. Het enige wat u hoeft te doen, is het invullen van uw reisgegevens. Voer de datum en plaats van uw vertrek- en aankomstbestemming en uw vertrektijd in, dan maakt ons systeem een inschatting van de prijs voor het huren van een privévliegtuig. Uiteraard is de totale prijsopgave afhankelijk van uw wensen en behoeften. Helaas zijn (nog) niet alle opties beschikbaar. Voor een opgave van de exacte prijs kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Dan maken wij voor u een voorstel op op maat, waarbij wij rekeningen houden met uw voorkeuren.

Interesse in het huren van een private plane?

Met een privé vliegtuig reist u flexibel en comfortabel op iedere moment van de dag naar een bestemming naar keuze. Hierbij bespaart u veel kosten en tijd. Wilt u de voordelen ervaren? Bereken nu de prijs voor het huren van een privévliegtuig via onze calculator of vraag direct een offerte op. Voor vragen of behoefte aan verdere informatie, neemt u contact met ons op!