Private jet rent: eenvoudig zoeken en boeken

Op zoek naar private jet rent? Bij Dutch Aviation Partner huurt u eenvoudig en tegen de beste prijs uw ideale private jet. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Daarom helpen wij u graag met het vergelijken van 10.000 vliegtuig aanbieders op 40.000 locaties wereldwijd. Zo reist u binnenkort comfortabel, flexibel én in stijl van de ene locatie naar de andere. Private jent rent is mogelijk voor zakelijke, maar ook voor privé doeleinden. Met welke reden en naar welk land u ook reist, met een privévliegtuig geniet u net zoveel van de reis als van uw bestemming.

De voordelen van private jet rent

Private jet rent is ideaal wanneer u veel reist voor uw werk, of voor een andere redenen vaak (kort) in het buitenland aanwezig moet zijn. U vliegt snel en comfortabel van de ene stad naar de andere. Twee meetings op één dag in twee verschillende landen? Met een privé jet is deze afstand geen probleem.

U reist wanneer u wilt naar welke bestemming dan ook. U bepaalt de datum en tijd van uw vertrek. Ergens heen vliegen in de middag en in het midden van de nacht weer terug naar huis vliegen? De vertrektijden zijn aan u. Bovendien hoeft u niet uren van tevoren aanwezig te zijn op het vliegveld en bent u geen tijd kwijt aan het in- en uitchecken van uw bagage. U hoeft niet meer eindeloos in rijen te staan en u kunt zoveel koffers meenemen als dat u wilt. Zo bespaart u zeeën van tijd en reist u zonder stress.

Nog een voordeel van private jet rent is dat u met een privé vliegtuig, in tegenstelling tot het vliegen met een reguliere luchtvaartmaatschappij, kunt landen op kleinere vliegvelden. Zo hoeft u geen kilometers af te leggen in een huurauto of taxi naar uw plaats van bestemming of over te stappen op een binnenlandse vlucht.

 De luxe en het comfort van een privévliegtuig

Bij private jet rent ervaart u het ultieme comfort. U kunt in alle rust ongestoord werken, lezen of heerlijk wegdoezelen in uw comfortabele, ruimte stoel. Bovendien hoeft u geen rekening te houden met medepassagiers en geniet u van optimale privacy. Aan boord wordt er goed voor u gezorgd. U kunt van tevoren uw wensen aangeven met betrekking tot de catering. Zo geniet u in ideale omstandigheden van uw favoriete maaltijden.

Met een private jet reist u comfortabel, flexibel, luxe én veilig naar een bestemming naar wens. Uw privé jet wordt bemand door een ervaren en zeer professionele crew. Onze piloten doen er alles aan u zo snel en veilig mogelijk naar uw bestemming te brengen. We vliegen uiteraard met de beste toestellen. Uw privévliegtuig wordt optimaal onderhouden en wordt voor én na ieder vertrek zeer intensief gecheckt.

Bereken de kosten voor private jet rent

De kosten berekenen voor private jet rent doet u gemakkelijk. Met behulp van de calculator, die u bovenaan de pagina vindt, krijgt u een indicatie van de kosten voor het huren van een privé jet. Het enige wat u hoeft te doen, is het invullen van uw reisgegevens en ons systeem doet de rest. Deze toont u een inschatting van het bedrag dat u kwijt zult zijn bij private jet rent. Natuurlijk is de totale prijsopgave afhankelijk van uw wensen. Het soort vliegtuig en eventuele overnachtingen spelen hierbij een rol. De calculator geeft weliswaar niet alle mogelijkheden aan. Zo kunt u bijvoorbeeld een vliegreis met meerdere bestemmingen boeken. Deze optie is (nog) niet beschikbaar. Wilt u een exacte prijsopgave? Dan kunt u vanuit de calculator geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Wij maken dan een voorstel op maat, waarbij wij rekening houden met al uw wensen. Heeft u andere vragen of behoefte aan verdere informatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

 

Prijs van een privé jet berekenen?

Met een privévliegtuig reist u op ieder gewenst moment naar een bestemming naar keuze. Kiest u voor private jet rent, dan spaart u een hoop tijd en kosten uit. Wilt u de voordelen van private jet rent ervaren? Maak dan een prijsberekening via onze calculator, of vraag direct een offerte aan. Bij specifieke vragen of het opvragen van verdere informatie, neemt u contact met ons op.