Over ons

Over Dutch Aviation Partner

Dutch Aviation Partner is onderdeel van Executive Flight. Maar wie zijn wij eigenlijk? Een korte uitleg over onze achtergrond, bedrijfsfilosofie en werkwijze.

Executive Flight is een gerenommeerde vliegschool en chartermaatschappij die is opgericht door ervaren vliegeniers met een missie: het betaalbaar maken van kwalitatief volwaardige vliegopleidingen en zakenvluchten. Executive Flight biedt verschillende vliegopleidingen aan. Daarnaast kun je ons een privévliegtuig huren én kunnen wij bemiddelen en adviseren bij de aankoop van een privéjet.

Maak kennis met Executive Flight

Oprichter Henry Blom had bij de opzet van Executive Flight het RyanAir businessmodel voor ogen. Hij wilde een tegenhanger creëren voor de veel te dure Nederlandse vliegscholen en aanbieders van zakenvluchten. Het resultaat mag er zijn: Executive Flight is al ruim 16 jaar een bekende en gerespecteerde naam in de vliegwereld. De vliegschool Executive Flight Academy is een Approved Training Organisation (ATO) en heeft reeds talloze studenten opgeleid tot gediplomeerde sportvliegers, beroepsvliegers en verkeersvliegers. Alle vliegopleidingen zijn goedgekeurd door de EASA (European Aviation Safety Agency) en voldoen dus aan alle strenge normen en kwaliteitseisen, maar zijn beduidend goedkoper dan de opleidingen die de gemiddelde Nederlandse vliegschool aanbiedt.

Als het gaat om het huren of kopen van een privéjet ben je bij Executive Flight Charters in goede handen. Henry Blom en zijn collega’s beschikken over enorm veel ervaring en knowhow. Dankzij hun contacten in de internationale vliegwereld weten ze keer op keer de beste deals voor elkaar te krijgen. Zo profiteer je van optimale service en kwaliteit tegen een acceptabele prijs. Executive Flight Charters beschikt over een uitgebreide vloot vliegtuigen die stuk voor stuk voldoen aan de hoogste eisen. Je kunt de vliegtuigen huren zonder piloot (bijvoorbeeld voor hour building tijdens je vliegopleiding) en met piloot (bijvoorbeeld voor een zakenvlucht). Wil je zelf een privévliegtuig kopen, dan kan Executive Flight je begeleiden bij het aankoopproces en bij het beheer van het vliegtuig.

Het team

Maak kennis met het team van Executive Flight! Zij zijn degene die je straks opleiden tot piloot, wegwijs maken in de wereld van privéjets of je veilig naar de plaats van bestemming vliegen als je een privévliegtuig huurt. Deze ervaren piloten hebben enorm veel passie voor hun vak en delen hun kennis van het vliegen graag met je.

Henry Blommers

Executive Flight Team Piloot Henry Blommers

Marc Dunias

Executive Flight Team Piloot Mark Dunias

Roeland vd Spek

Executive Flight Team Piloot Roeland vd Spek

Wij geven je graag vrijblijvend advies!

Geïnteresseerd in wat we aanbieden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek om waar we in alle rust de mogelijkheden kunnen bespreken.

Waarom Dutch Aviation Partner?

Vliegopleidingen

  • Zeer flexibel
  • De laagste prijzen

Zaken vluchten

  • Scherpe tarieven
  • Vluchtplan op maat

Aankoopbegeleiding

  • Ondersteuning van experts
  • Ook deelbeheer & occasions