Ook Max Verstappen ervaart voordelen van een privéjet

Verstappen kiest ook voor snelheid in de lucht

Verstappen kiest ook in de lucht voor snelheid

Max Verstappen is zo onderhand uitgegroeid tot de nationale troetelbeer, iets waarom ze binnen de gelederen van de F1 overigens nogal moeten lachen. Want hoe lief en aardig de Nederlander ook is, eenmaal in de auto is het een killer en een veelvraat. In Sochi wist hij weliswaar Lewis Hamilton voor te blijven, genoeg voor de zege was het niet. Verstappen eindigde daardoor op een verdienstelijke tweede plek. En daar had niemand vooraf op gerekend..

Verstappen wil zo snel mogelijk naar zijn woonplaats Monaco

Verstappen was zo opgetogen over de punten die hij pakte in Rusland dat hij besloot een inkijkje te geven in zijn privéleven. En dus was te zien dat Verstappen heel snel terug was in zijn woonplaats, tegenwoordig is dat het mondaine Monaco. Verstappen wenst geen tijd te verliezen na een race en daarom dat er standaard een privéjet ingeschakeld wordt. Dat deed ook de beste racer ter wereld, Lewis Hamilton,  gedurende lange periode. Die wil echter groener leven en zweerde het op dergelijke manier vliegen ondertussen af.

Verstappen blij met de steun van de Nederlandse supporters

Verstappen had zich razendsnel ontdaan van zijn racekleding en zat heerlijk ontspannen, in zwart T-shirt en spijkerbroek te genieten van een drankje, Hij publiceerde een foto op de sociale media waarin hij alle Nederlandse fans bedankte voor de steun. Wil jij ook een privéjet huren? Prima plan, bijvoorbeeld om er samen met een vriendengroep eens echt op uit te gaan.