Met de privéjet naar de Emiraten om een vaccin te scoren

met de privéjet naar de EmiratenJa, het gebeurt echt. De rijken der aarde nemen hun privéjet en reizen af naar de Verenigde Arabische Emiraten. Daar hopen ze snel een vaccin tegen corona te scoren en met de privéjet weer huiswaarts te keren. Het gebeurt echt, al komen zelfs deze gefortuneerde mensen soms bedrogen uit. Want met de privéjet naar de Emiraten om een vaccin te scoren is voor een aantal rijken op een sof uitgelopen.

Met de privéjet naar de Emiraten: meer nodig dan een zak geld

Ook enkele Nederlanders met een privéjet hebben een bezoek gebracht aan de Emiraten. Doel: het scoren van een Pfizer vaccin. En wie kijkt naar de situatie in oorden als Dubai die zal opmerken dat alles daar gewoon doorgaat. De feesten vinden gewoon plaats en niemand lijkt er last te hebben van welk virus dan ook. Met alleen een privéjet en een zak geld kom je er overigens niet en heb je nog geen vaccin.

Waarde van een half miljoen

Om in aanmerking te komen voor een vaccin moet je behalve een landingsplek vinden voor de privéjet en moet je een lokale bankrekening hebben waarop tenminste 250.000 dollar staat. Vastgoed mag ook, al dient dat dan wel een waarde te hebben van een half miljoen. Heb je dat, dan krijg je zomaar een gratis vaccin ingespoten. Omdat de Pfizer vaccins niet in stapels van honderd liggen opgestapeld in de Emiraten kan het zijn dat je achter het net vist. Dan echter word je het Sinopharm vaccin aangeboden, gek genoeg weigeren veel miljonairs dat, terwijl zo’n beetje heel China en Turkije met dit vaccin is ingeënt.

Vrijwilliger bij een verzorgingshuis

Mensen zonder privéjet hebben ondertussen ook een manier gevonden om sneller een vaccin te krijgen. Zij melden zich aan als vrijwilliger bij een verzorgingshuis. Kennelijk maakt Covid-19 creatief, maar of dat altijd een goede ontwikkeling is, is maar de vraag.