Max Verstappen knapt zijn privéjet op

Max Verstappen knapt privéjet op

Max Verstappen kocht nog niet zo heel lang geleden een eigen privéjet. Daarmee kan hij snel van circuit naar circuit reizen. Tot dat moment vloog de Nederlandse racer vaak met David Coulthard mee. Verstappen kocht zijn vliegtuig van de zakenman Richard Branson. Met de verkoop was een bedrag enkele tientallen miljoenen euro’s gemoeid.

Dassault Falcon 900 EX

Verstappen plaatste onlangs op Instagram een eerste foto van de binnenkant van de Dassault Falcon 900EX. De foto werd gemaakt na de voorlopig laatste race waarbij Verstappen geniet van een drankje na een indrukwekkende zege. Ondertussen is Verstappens vliegtuig ook van de buitenkant duidelijk herkenbaar. De privéjet van Verstappen kreeg namelijk een facelift.

Oranje-zwart gespoten

Het vliegtuig is zwart-oranje gespoten. Zwart is de hoofdkleur, de accenten zijn oranje. Op de staart van het vliegtuig staat het MV33 Lion logo waarmee het vliegtuig uit duizenden te herkennen is. Max Verstappen geldt als een van de jongste eigenaars van een privéjet. De 23 jarige racer heeft er het vermogen voor, een vermogen dat hij bijeen racete. Verstappen reed in zijn jong jonge leven al 119 Formule 1 races waarvan hij er 10 winnend afsloot en waarvan hij 42 keer op het podium stond. In totaal haalde hij 1162 punten. Naar verluidt heeft Verstappen een contract bij Red Bull Racing met een waarde van 450 miljoen euro. Daarnaast heeft hij nog verschillende sponsorcontracten.