Luxaviation

Het huren van een privévliegtuig is op zich geen probleem. Er zijn talloze aanbieders die een private plane verhuren en of verkopen. Het is wel zaak om de voor jou beste aanbieder te vinden. Dutch Aviation Partner helpt je. Via deze website kun je namelijk verschillende offertes aanvragen. Leg die vervolgens naast elkaar en maak de voor jou beste keuze. Op deze pagina stellen we een van de beste aanbieders aan je voor: Luxaviation.

✅ Reis in alle luxe en comfort ✅ Wereldwijd ✅ Onverslaanbare tarieven

Ervaar de luxe en het comfort van privévluchten, met tarieven vanaf € 5000,- per vlucht
Ontvang een vrijblijvende offerte op maat (meestal binnen 4 uur!):

  Over Luxaviation

  Luxaviation

  Luxaviation biedt, zoals de naam al doet vermoeden, ongekende luxe als je een privevliegtuig huurt. Bovendien is Luxaviation een aanbieder met erg veel ervaring. Deze maatschappij is namelijk al vanaf 1964 actief en geldt daarmee als een van de oudste aanbieders op het gebied van het aanbieden van privévliegtuigen. Luxaviation werkt zeer transparant en milieubewust. Ze hanteren altijd de hoogste standaard en je kunt naar bestemmingen over heel de wereld. Behalve privévliegtuigen kun je ook helikopters huren en via een speciale app kun je gemakkelijk zaken doen met Luxaviation.

  Waarom huur je een privé vliegtuig?

  Met een privé vliegtuig kun je gemakkelijker afgelegen bestemmingen bereiken die mogelijk niet rechtstreeks bereikbaar zijn met commerciële luchtvaartmaatschappijen. Dit opent de deur naar meer reismogelijkheden. Privé vliegtuigverhuur gaat vaak gepaard met eersteklas service. Jouw bemanning is er om aan jouw wensen te voldoen, of het nu gaat om catering, speciale verzoeken of andere behoeften. Voor zakelijke reizigers betekent het huren van een privé vliegtuig maximale efficiëntie. Je kunt meerdere zakelijke bijeenkomsten op één dag plannen en uw reistijd tot een minimum beperken. In tegenstelling tot commerciële luchtvaartmaatschappijen zijn er meestal geen strenge bagagebeperkingen bij privé vliegtuigverhuur. Je kunt meer bagage meenemen en zelfs grotere voorwerpen zoals sportuitrusting zonder problemen vervoeren. Je hebt volledige controle over wie er aan boord is van jouw privé vliegtuig, wat de veiligheid verhoogt. Bovendien worden privévliegtuigen vaak grondiger geïnspecteerd en onderhouden dan commerciële vliegtuigen.

  Vraag altijd meerdere offertes aan

  Het kiezen van een aanbieder voor het huren van een privévliegtuig is op zich niet heel erg moeilijk. Je hebt namelijk erg veel te kiezen. Voor je een keuze maakt, is het altijd zeer verstandig om verschillende offertes aan te vragen. Dat kan prima via Dutch Aviation Partner. Leg de verschillende offertes vervolgens naast elkaar en kies dan die aanbieder die naadloos aansluit bij jouw wensen.

  Reviews en ervaringen Luxaviation

  Luxaviation

  Mensen die al eens gebruik gemaakt hebben van Luxaviation, zijn tamelijk lovend over deze aanbieder. Met name de luxe onderweg wordt alom geprezen. Ook het anatal bestemmingen en de keuze wat betreft de vloot spreekt nadrukkelijk tot de verbeelding. De handige app kan ook de goedkeuring van de klanten verdragen. Volgens gebruikers zijn de prijzen gemiddeld; je hebt aanbieders die goedkoper zijn maar zeker ook aanbieders die duurder zijn.

   

  Waarom huren via Dutch Aviation Partner?

  Al het aanbod wereldwijd

  • Huur privé jets wereldwijd
  • Keuze uit meer dan 40.000 vliegvelden

  Kosten efficiënt

  • Vergelijk prijzen en Bespaar
  • Online inzicht in prijzen

  Persoonlijke service

  • Altijd hulp bij boeken
  • Gegarandeerd excellente service