Kanye West met privéjet naar Witte Huis?

West big spender in privéjety

Kayne West: big spender in privéjet

Zoals al eens eerder gesteld is de privéjet meer en meer een populair vervoersmiddel geworden. Althans, voor die mensen die over een stevige portemonnee beschikken. Als je dat wel hebt, dan bied een privéjet je de mogelijkheid om efficiënt met de tijd om te gaan. Want met een privéjet ben je sneller op de plek van bestemming. Vraag dat maar aan Kanye West.

Kanye West met privéjet: al voor een miljoen dollar in de lucht

Vreemd verhaal natuurlijk, dat van Kanye West. De rapper, ondernemers, producer, songwriter en modeontwerper liet in juli van dit jaar plotseling weten zich kandidaat te willen stellen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. En dat als partijloze kandidaat. West kondigde zijn zeer opmerkelijk move aan via social media. Even later echter, trok West zich toch maar weer terug en leek het allemaal een publiciteitsstunt te zijn. Nu echter, breidt West zich toch weer serieus voor op de presidentsverkiezingen.

Het is Kanye West dus toch menens

Dat het West menens is, blijkt wel uit zijn uitgavenpatroon. West gaf ondertussen al 7 miljoen dollar uit voor zijn campagne.  In concreto  investeerde hij dat geld in politiek adviseurs en advocatenkantoren. Voorts vloog Kanye West al voor 1 miljoen dollar met de privéjet heen en weer. In relatief weinig tijd is dat veel geld. De kosten voor de privéjet zullen de komende periode ongetwijfeld hoger oplopen. Overigens was een van de redenen dat West zich in eerste instantie weer terugtrok omdat bepaalde staten in Amerika hem als kandidaat weigerden. West zou niet aan alle gestelde voorwaarden voldoen namelijk.