Jetfly

Als je wilt vliegen op bijzondere landingsbanen  in Engeland of bijvoorbeeld Spanje en er op uit wilt als jij het wilt, dan kun je kiezen voor het huren van een privévliegtuig. Die kun je huren bij verschillende aanbieders natuurlijk, je kunt echter ook kiezen voor de diensten van Jetfly. Kies je daarvoor en koop je een aandeel, dan word je mede eigenaar van een eigen privé vliegtuig. Lees hier alles over Jetfly, vergelijk ze hier met andere aanbieders en maak vervolgens de voor jou beste keuze.

✅ Reis in alle luxe en comfort ✅ Wereldwijd ✅ Onverslaanbare tarieven

Ervaar de luxe en het comfort van privévluchten, met tarieven vanaf € 5000,- per vlucht
Ontvang een vrijblijvende offerte op maat (meestal binnen 4 uur!):

  Over Jetfly

  Jetfly

  Jetfly is bijzonder. Je huurt geen privévliegtuig, maar koopt een aandeel. Om mede-eigenaar te worden koop je een aandeel in een Pilatus PC-12 of PC-24, afhankelijk van jouw vliegbehoeften. Elk jaar neemt Jetfly vijf nieuwe vliegtuigen in dienst. Je bent bij Jetfly betrokken door een koop- en beheersovereenkomst. Je contracten duren meestal twee periodes van 5 jaar. Dit betekent dat je gedurende tien jaar kunt profiteren van de Jetfly-service door maar één investering te doen. Wil je stoppen dan heb je een gegarandeerde uitstapmogelijkheid in jaar 5. Zodra je mede-eigenaar bent staat Jetfly 24/7 tot je beschikking voor jouq vluchten.  De voordelen? Er is altijd sprake van beschikbaarheid, je kunt gebruik maken van zeer veelzijdige vliegtuigen en je kunt terecht op ontzettend veel unieke landingsbanen.

  Waarom kies je voor een privévliegtuig?

  Een privé vliegtuig biedt heel voordelen. Een van de grootste voordelen van het huren van een privé vliegtuig is de tijdsbesparing. Je vermijdt lange wachtrijen op luchthavens en kunt direct naar jouw vliegtuig gaan. Dit minimaliseert wachttijden en vermindert de totale reistijd aanzienlijk. Privé vliegtuigen bieden ongeëvenaarde flexibiliteit in termen van vluchtschema’s. Jw kunt vertrek- en aankomsttijden aanpassen aan jouw eigen behoeften, wat vooral handig is voor last-minute reizen of wijzigingen in jouw plannen. In een privé vliegtuig geniet je van luxe comfort en totale privacy. Je kunt ontspannen, werken of tijd doorbrengen met uw reisgenoten zonder de drukte en afleidingen van commerciële luchtvaartmaatschappijen. Vaak is het huren van een privévliegtuig bovendien beter voor het milieu.

  Reviews en ervaringen Jeyfly

  Jetfly biedt een bijzonder concept. Dit valt getuige de reviews en ervaringen bij veel mensen in zeer goede aarde. Want wie wil nou niet mede-eigenaar worden van een eigen vliegtuig? Met Jetfly kies je voor betrouwbaarheid en kun je bovendien gebruik maken van heel erg veel landingsbanen. Een nadeel, zo lezen we in de recensies, is de aankoop van een aandeel. Dit vraagt een forse investering. Dat maakt dat Jetfly niet voor iedereen geschikt is. Bovendien is het alleen interessant als je meer dan eens gebruik maakt van een privévliegtuig.

  Vraag altijd verschillende offertes aan

  Jetfly

  Wil je er met een privévliegtuig op uit? Dan is het altijd verstandig om offertes op te vragen bij verschillende aanbieders. Ga nooit over één nacht ijs. Hier op DutchAviationPartner.nl kun je geheel vrijblijvend verschillende offertes aanvragen. Doe dat vooral, en kies vervolgens die aanbieder die kan voldoen aan jouw wensen.

  Waarom huren via Dutch Aviation Partner?

  Al het aanbod wereldwijd

  • Huur privé jets wereldwijd
  • Keuze uit meer dan 40.000 vliegvelden

  Kosten efficiënt

  • Vergelijk prijzen en Bespaar
  • Online inzicht in prijzen

  Persoonlijke service

  • Altijd hulp bij boeken
  • Gegarandeerd excellente service