Empty legs

Heeft u weleens van empty legs privé jets gehoord? Wanneer u een privé vliegtuig voor een zakelijke reis of uw vakantie wilt huren, kunt u van deze variant gebruikmaken. Natuurlijk geniet u bij het boeken van een privéjet altijd van de meest ervaren crew en het beste comfort. Wist u dat er een mogelijkheid bestaat om voordeliger in luxe te vliegen? Wat houdt het huren van empty legs privé jets precies in en wat zijn de voordelen ervan? Op deze pagina leest u er alles over. Bovendien kunt u uw eigen privé vliegtuig huren door van de door ons ontwikkelde planner gebruik te maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor privé jet vluchten:

✅ Reis in luxe en comfort ✅ Alles voor u geregeld ✅ Beste tarieven

Uw privé vluchten geregeld met persoonlijke service, tarieven vanaf € 4000,- per vlucht
Ontvang een vrijblijvende offerte op maat (meestal binnen 4 uur!):

  Wat houdt empty legs privé jets in?

  Empty legs privé jets is een term in de particuliere luchtvaartindustrie die u wellicht eens voorbij heeft zien komen. De term refereert naar privé vluchten met korting. Wanneer iemand een privé vliegtuig huurt voor een enkele reis, vliegt het vliegtuig vanaf zijn vertrekpunt naar de eindbestemming van zijn klant. Aangezien u uit allerlei verschillende bestemmingen kunt kiezen, moet het vliegtuig daar aangekomen ook weer terugvliegen. De eerste vlucht heet de first leg. Wanneer de klant geen retourvlucht nodig heeft, dient het vliegtuig leeg terug te vliegen, vandaar de term empty legs. U kunt zich vast voorstellen dat dit zonde van de kerosine en de crew is. Vandaar dat u de mogelijkheid heeft om de empty leg met korting te boeken.

  U kunt helaas de bestemming niet vrij selecteren. Het is de bedoeling dat de empty legs privé jets terugkeren naar het vliegveld waar zij gestationeerd zijn. Stel nou dat u juist net naar die bestemming dient te vliegen vanaf de bestemming waar het vliegtuig zich nu bevindt. In dat geval kunt u het privé vliegtuig tegen een vriendelijk prijsje boeken. Zo wordt er voorkomen dat het toestel leeg terug moet vliegen.

  Wat zijn de voordelen van empty legs privé jets?

  Het belangrijkste voordeel van empty legs privé jets is toch wel het financiële voordeel wat u hiermee behaald. Voor een empty legs vlucht betaalt u soms tot wel 75% minder dan de oorspronkelijke prijs. Hoewel u de bestemming niet vrij kunt kiezen, is dit erg handig wanneer uw bestemming en die van het privé vliegtuig overeenkomen. Bovendien heeft u vaak wel de mogelijkheid om uw eigen vertrektijd te kiezen. De empty legs privé jets worden vaak een dag voordat zij door klanten geboekt zijn weer ingevlogen. Hierdoor kunt u bepalen of je liever in de ochtend, middag of avond wilt vliegen. U behoudt dus wel uw flexibiliteit en dat tegen een uitzonderlijke prijs.

  Hoe werkt het als u dit soort privé vluchten wilt boeken?

  Wanneer u ergens voor zaken of een vakantie bent, kunt u via het internet informeren naar mogelijke empty legs privé jets in uw omgeving. Bent u op zoek naar een specifieke privé vlucht? Dan kan het zo zijn dat er een empty legs vlucht voor u beschikbaar is. U kunt zelf geen bestemming kiezen. Het is de bedoeling dat het privé vliegtuig naar zijn thuisbasis terugvliegt. Wanneer deze bestemming een bestemming is waar u net moet zijn, kunt u de vlucht tegen een scherp tarief boeken. Houdt er altijd rekening mee dat deze privé jet alleen als enkele reis te boeken is.

  Boek uw privé jet met de planner op onze website

  Bent u op zoek naar een privé jet voor zakelijk of informeel gebruik? Dan kunt u met de planner op Dutchaviationpartner.nl uw reis samenstellen. U bepaalt de datum en het tijdstip van vertrek en u kunt direct uit meer dan 40.000 bestemmingen kiezen. Daarnaast laat u ons weten uit hoeveel personen uw reisgezelschap bestaat. Wanneer u ons van deze informatie voorziet kunt u uit ruim 10.000 privé vliegtuig aanbieders kiezen. Onze medewerkers nemen contact met u op voor een offerte op maat.