Daarom gebruiken voetballers een privéjet

voetballers en privéjets zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

Voetballers en privéjets zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

De meeste mensen noemen het decadent en overdreven als het over voetballers in een privéjet gaat. Maar is dat wel zo? Of is een privéjet gewoon bittere noodzaak. Dat laatste lijkt eerder aan de orde. Zo zeer zelfs, dat Crstiano Ronaldo onlangs een eigen privéjet kocht, een Gulfstream van 60 miljoen euro. Daarmee vliegt Ronaldo niet alleen. Ook Lionel Messi, Neymar en Zlatan hebben een eigen jet ter beschikking.  Lees hier alles over voetballer en een privéjet

Voetballer en een privéjet: luxe of noodzaak?

De voetballer en een privéjet, hoe zit dat nou? Voetballers hebben weinig vrije tijd. Ze reizen vaak heel de wereld over en leven van wedstrijd naar wedstrijd, De vrije tijd die ze hebben, wordt doorgaans ingevuld met lucratieve sponsordeals. Om dat te kunnen doen, is snel vervoer noodzakelijk. Want anders blijft er immers niets van de vrije tijd over. En kennelijk zijn de klusjes die ze voor sponsoren doen zo winstgevend, dat een eigen privéjet wel uit kan.

Nog meer geld

Zeker tijdens de transferperiode als spelers soms in het laatste uur nog naar een andere club verkassen, is de privéjet het meest gebruikte voertuig onder de absolute topvoetballers. Alleen vanwege een privéjet kan menig transfer alsnog doorgang vinden en kan nog net een handtekening gezet worden.  Decadent is het dus niet, een eigen privéjet. Het levert de heren voetballers nog meer geld op.

Met vrienden naar een wedstrijd in Spanje, Engeland of Italië

Ondertussen wordt de privéjet toegankelijker en ook vaker door de gewone man ingeschakeld. Laten we het bij het voetbal houden; een trip naar een wedstrijd in de Champions League met vrienden in een privéjet. Is er iets mooiers denkbaar.  Ook een privéjet huren? Kijk dan elders op dit platform en boek voor de eerstvolgende wedstrijd in Spanje, Italië of Engeland.